O persoană a murit şi altele 8 fost grav rănite în urma unui accident rutier

3177

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Prahova au avut loc în această dimineaţă două accidente de circulaţie:

– pe DN1, în zona localităţii Nistoreşti, un microbuz (în care se aflau 19 persoane) s-a răsturnat în decor. În urma impactului, trei persoane au fost rănite. Circulaţia nu este întreruptă;

– pe DN1A, între localităţile Cocorăştii Colţ şi Stânceşti, două autoturisme au fost implicate într-o coliziune frontală. Două persoane au fost rănite, dintre care una este în stare critică. Traficul este oprit pe ambele sensuri.

Un alt accident s-a petrecut la ieșirea din localitatea Jilava, potrivit realitatea.net. O autoutilitară în care se aflau șapte muncitori a intrat într-un tir. Unul dintre ei a murit pe loc în urma impactului.

Conform sursei citate, patru autoturisme sunt avariate, iar la fața locului au fost trimise o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, trei ambulanțe SMURD și trei unități de terapie intensivă mobila, plus ambulanțe SABIF.

O persoană a murit şi altele 8 fost grav rănite în urma unui accident rutier care a avut loc sâmbătă dimineaţă în localitatea Jilava, circulaţia în zonă fiind îngreunată.

sursa: gazetalocala

LĂSAȚI UN MESAJ