Europarlamentarul Bușoi, acuzat că a dus ,,mitocani” la Bruxelles!

302

Directorul Muzeului Ţăranului Român, Virgil Ştefan Niţulescu, a povestit că cei 55 de invitaţi ai eurodeputatului Cristian Buşoi la Bruxelles au făcut scandal în avion în drumul spre Bucureşti. „O atmosferă de stadion, de Liga a III-a, urlete, glume proaste şi înjurături“, a descris Niţulescu atmosfera din avion.

„În avionul de întoarcere de la Bruxelles erau 55 de oameni invitaţi (pe banii Parlamentului) de Cristian Buşoi la Parlamentul European, ca să vadă cum se munceşte acolo. Atmosfera era de stadion, la meciuri din Liga a III-a (nu am fost, niciodată, la un asemenea meci, dar aşa îmi imaginez): urlete, cântece (imnul PD-L, ăla cu omul bun) cântate ca la crăşmă, glume proaste şi înjurături la adresa Mariei Grapini, a lui Cristian Pârvulescu, Mircea Diaconu (cei trei erau în avion), Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea (ăştia doi nu erau)“, a povestit, pe Facebook, Virgil Ştefan Niţulescu, scrie Mediafax.

Pilotul a oprit aeronava pe pistă în semn de protest

De asemenea, acesta a mai precizat că pilotul avionului a oprit aeronava pe pistă, în semn de protest faţă de atitudinea pasagerilor. „Cei 55 au protestat că mâncarea şi vinul servite nu erau îndeajuns de bogate… Culmea a fost că, în momentul în care a aterizat avionul, cei 55 s-au ridicat să îşi ia bagajele. Însoţitoarele i-au rugat să se aşeze, pentru că avionul nu a ajuns la locul de parcare. S-au ales cu tot felul de mitocănii. Până la urmă, pilotul a oprit avionul şi a refuzat să se mai mişte, până când nu s-au aşezat toţi pasagerii pe scaune. Alte înjurături. Tot scandalul a durat 15 minute. Au urmat îmbrânceli. Cei 55 vroiau să iasă primii din avion. În fine. N-am mai văzut aşa ceva, într-un avion Tarom. Problema mea e alta: îl cunosc de mult pe Cristi Buşoi. E un om civilizat şi bine crescut. Cum naiba a putut să invite un asemenea om numai mitocani, ca să îi înveţe cum se face campania electorală pentru europarlamentare? Cu ăştia vrea PNL să facă o campanie decentă?”, a adăugat directorul MŢR.

sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.