Cum pot fi valorificate voucherele de vacanţă din 2018

595

„Ce sã facem cu tichetele de vacanță din 2018 pentru a nu le pierde?”, este întrebarea multor români care nu au folosit voucherele primite de la stat pentru a pleca în concediu și pe care nu vor să le piardă. Vestea bună este că pot fi valorificate! 

Românii care nu au plecat anul trecut în vacanță trebuie să știe că pot folosi tichetele primite anul trecut și le pot cumula cu cele din 2019 pentru „un concediu prelungit„.

Reprezentantul unei agenții de turism din România a explicat cum pot proceda cei care au rămas cu tichete de vacanță din 2018.

 

„Îi sfãtuim pe vasluienii care detin astfel de tichete sã apeleze la agentiile de turism. La noi, pot alege sã-si facã un concediu din aceste tichete de vacantã de anul trecut pentru toamna acestui an, de exemplu. Le dãm facturi celor care ne aduc voucherele, iar concediile si le fac atunci când doresc ei. Ar fi pãcat sã se piardã. Sunt 21 de ani de când Asociatia Nationalã a Agentiilor de Turism, din care facem si noi parte, se bate pentru aceastã facilitate. Sunt persoane care au astfel de tichete valorice, rãmase de anul trecut, care nu stiu cã pot adãuga aceste tichete la cele primite anul acesta si pot face un concediu mai mare. Totul este sã aibã încredere în agentiile de turism, care le oferã toate informatiile necesare pentru a face vacanta pe care si-o doresc”, spune Mihai Bumbu, directorul unei agentii de turism din Vaslui, pentru publicatia vremeanoua.ro.

sursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ