O maşină a luat foc în mers, din cauza unor improvizaţii la toba de eşapament

93

Miercuri dimineaţă, pompierii bihorenii au fost chemaţi să stingă un incendiu izbucnit la un autoturism ce rula pe DN 79, în oraşul Salonta.

„Incendiul, provocat cel mai probabil de amplasarea sau montarea necorespunzătoare a tobei de eşapament, a fost stins în aproximativ cinci minute, pagubele fiind limitate la o parte din bancheta din spate şi suportul de susţinere a tobei de eşapament”, se arată într-un comunicat transmis de ISU Crişana.

Pe de altă parte, acelaşi document informează că, în ultimele 24 de ore, pompierii orădeni au avut două misiuni de salvare a unor persoane căzute în locuinţe. Prima intervenţie a avut loc la ora 18, pe strada Nufărului, unde o femeie de 84 de ani căzuse lângă pat, în apartamentul său de la etajul 3. După ce au intrat prin balcon, salvatorii i-au acordat îngrijiri medicale şi au vrut să o transporte la spital, dar femeia a refuzat.

A doua intervenţie de acest gen a avut loc miercuri dimineaţă, pe strada Piaţa 1 Decembrie, unde o altă femeie în vârstă de 84 de ani fusese auzită de către vecini cerând ajutor. „Forţele de intervenţie au descins, prin fereasta unei încăperi, în apartamentul indicat de apelant, situat la etajul 2, găsind-o pe proprietară căzută în holul locuinţei. Şi în acest caz, octogenara a refuzat transportul la spital”, se arată în comunicat.

Sursă: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ