O familie întreagă afectată de o dramă teribilă! Ce s-a întâmplat în urma accidentului rutier. Video

965

Comunitatea din Bocşa, dar mai ales vecinii familiei Panescu, sunt consternaţi de cele întâmplate, de tragedia prin care trece familia vecinului lor. Vineri seara, în timp ce se întorcea de la Timişoara, maşina familiei Panescu în care se afla toată familia, a fost lovită de un alt autoturism în care se afla un tânăr de 31 de ani în timp ce era un live pe facebook.

În urma impactului deosebit de violent, fetiţa de 9 ani a murit pe loc, fiul de 3 ani a fost grav rănit intrând în comă, iar mama copiilor, a suferit multiple traumatisme la coloană vertebrală, coaste şi bazin. În mașina lor se mai afla o prietenă de familie care a fost rănită și ea și care acum, din fericire, este în afara pericolului.

Femeia are traumatisme și fracturi, dar a scăpat cu viață. O altă veste bună este aceea că în această dimineață, mezinul familiei, băiețelul de 3 ani care a suferit mai multe intervenții chirurgicale, și-a revenit și a ieșit din comă. Micuțul a câștigat lupta cu moartea în brațele căreia l-a aruncat inconștiența și bravura unui tânăr de 31 de ani din Oravița.

Vieți curmate la 160 km/h, lângă Timișoara. Fetiță moartă alături de șoferul care făcea LIVE pe Facebook. Video

Capul familiei, Daniel Panescu, este profesor la o şcoală din Bocşa, iar soţia sa este directoarea Direcţiei de taxe şi impozite de la Primăria Bocşa. Familia este respectată în oraş, iar vecinii de pe strada unde locuieşte familia Panescu, sunt consternaţi şi revoltaţi în același timp, de cele întâmplate.

Oamenii au numai cuvinte de laudă la adresa familiei Panescu şi spun că aceste lucruri se întâmplă din cauza legilor care nu pedepsesc îndeajuns de drastic aceste abateri ale şoferilor în timp ce se afla la volan.

In acelasi timp, pe facebook au fost postate sute de mesaje de durere si incurajare pentru familia Panescu. Redam doar cateva dintre ele:

Nicu Chiosa – preot si inspector scolar: ,,Vă rog din suflet sa va rugați pentru familia colegului nostru, Daniel Panescu, greu încercată în cumplitul accident de aseară! Fiica Teodora a decedat pe loc, copilașul Filip este in stare foarte gravă și părinții Ramona si Daniel sunt in spital! Pomeniți-i în rugăciune”.
Vetuta Fog Fog – ,,Dumnezeu să vă întărească și să vă ocrotească! Sincere condoleanțe familiei!

Familie nenorocită după accidentul LIVE pe Facebook. Fratele de 3 ani al fetiței moarte e în comă indusă

sursa: infocs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.