Familie nenorocită după accidentul LIVE pe Facebook. Fratele de 3 ani al fetiței moarte e în comă indusă

1741

Vești cumplite în urma accidentului care a avut loc vineri seară la Timișoara, când un șofer care făcea live pe Facebook s-a lovit de o altă mașină. Fratele fetiței decedate în urma accidentului are coloana ruptă și este în comă indusă.

Vieți curmate la 160 km/h, lângă Timișoara. Fetiță moartă alături de șoferul care făcea LIVE pe Facebook. Video

În urma accidentului care a avut loc pe drumul care leagă Timișoara de Moravița, o fetiță de 9 ani și șoferul mașinii, Florin Muntean, au murit, iar alte patru persoane au fost rănite. Printre acestea, și un băiețel în vârstă de trei ani, fratele fetiței decedate. Acesta are coloana ruptă, splina spartă și traumatisme craniene, potrivit Mediafax. Micuțul a fost operat de urgență la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara și este acum în comă indusă.

„Copilul are splina spartă, coloana ruptă și traumatism cranian. A fost operat imediat pentru a i se scoate bucățile din splină sparte. Este în comă indusă, pentru că nu ar suporta durerea”, a afirmat Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Băiețelul urmează să fie supus mai multor investigații medicale în cursul zilei de sâmbătă.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, în autoturismul care circula regulamentar se mai aflau părinții fetei, tatăl de 40 de ani, aflat la volanul mașinii, mama de 39 de ani, o tânără de 27 de ani, băiețelul de trei ani și sora lui, de 9 ani. Cei trei adulți au fost transportați la Spitalul Județean Timișoara, starea lor de sănătate nefiind gravă. Conform polițiștilor timișeni, băiețelul de trei ani era în scaun special.

Vieți curmate la 160 km/h, lângă Timișoara. Fetiță moartă alături de șoferul care făcea LIVE pe Facebook. Video

sursa – libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ