Șoferiță amendată pentru că a înjurat Poliția Română… pe Facebook!

287

O șoferiță de TIR din Brăila a fost amendată, cu suma de 500 de lei, pentru că a înjurat Poliția pe Facebook. Spiridon Dana Dănuța, în vârstă de 26 de ani, postase un comentariu în care critica instituția, pe pagina „DeBrăila”, la un articol despre un taximetrist sancționat de polițiști pentru tulburarea liniștii publice.

În procesul verbal scria că „prin intermediul site-ului de socializare Facebook, respectiv pe pagina ‘DeBrăila’, a adresat cuvinte și expresii jignitoare la adresa lucrătorului de poliție menționat în articol, respectiv a instituției Poliției”, potrivit Digi 24.

Inițial, a crezut ca polițiștii glumesc, dar apoi a realizat că totul este real, iar sancțiunea rămâne valabilă. Totuși, ea a precizat că nu lasă lucrurile așa și își va căuta dreptatea în instanță.

„Am comentat la Eparu Ionuț, taximetristul care a pățit ce a pățit cu poliția, iar poliția a venit acasă la mine și mi-a dat citație să mă prezint la secție pentru a mă amenda. Pentru că mi-am spus parerea mea vis-a-vis de poliție. Cu asta se ocupă în ziua de azi Poliția Română. Le-am spus: eu lucrez ca șofer de tir și nu am luat niciodată nicio amendă pentru nimic și iau pentru asta?”, a declarat Spiridon Dana Dănuța, pentru Jurnalul de Brăila.

sursa – libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ