Vieți curmate la 160 km/h, lângă Timișoara. Fetiță moartă alături de șoferul care făcea LIVE pe Facebook. Video

1139

O fetiță 9 ani și un bărbat, care filma în direct pe Facebook, au murit, vineri, în urma unui accident petrecut pe drumul care leagă Timișoara de Moravița, în județul Timiș. Tragedia s-a petrecut între Jebel și Voiteg în jurul orei 22.00.

Potrivit Poliției, șoferul unei mașini care se deplasa dinspre Timișoara spre vamă a lovit din spate un tractor și a ricoșat într-o mașină care circula regulamentar.

În urma impactului, șoferul mașinii care a lovit tractorul a murit, fiind proiectat prin parbriz peste zece metri. De asemenea, și o fetiță de 9 ani, aflată în autoturismul care circula regulamentar a decedat.

În mașina care circula regulamentar se mai aflau încă un copil de 3 ani, fratele fetei moarte, și trei adulți, care au fost răniți, fiind transportați la spitalul județean din Timișoara.

Șoferul care a cauzat accidentul și care a decedat pornise transmisiunea live pe Facebook cu puține secunde înainte de accident. Pe bord se putea vedea că circula cu 160 km/oră.

Mai jos este redat filmul LIVE pe care șoferul îl pornise pe Facebook cu doar câteva secunde înainte de tragedie. Atenție, IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

 

Publicată de Florin Muntean pe Vineri, 12 Octombrie 2018

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ