O bubuitură puternică l-a făcut să oprească repede mașina. Ce avea să vadă un șofer când s-a dat jos

11422

Un grav accident de circulație a avut loc azi noapte la Reşita. Un autoturism condus de un tânăr ce se îndrepta dinspre cartierul Lunca Bârzavei spre centrul oraşului, a accidentat foarte grav un bărbat care a apărut în mijlocul drumului într-o zonă în care nu sunt imobile și nu se prea circula pe jos – fiind o legătură între două cartiere.

În urma impactului, bărbatul a fost trântit la pământ unde a rămas în stare de inconştienţă. Şoferul a cerut ajutor la 112 și la faţa locului a sosit un echipaj al ambulantei care i-a acordat primul ajutor bărbatului care nu mişca deloc, după care, l-au transportat la UPU din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşita.

Bărbatul avea hemoragie puternică la cap şi este în stare foarte gravă, iar medicii vor decide dacă va fi trimis la Clinica de traumatologie din Timişoara. Se pare că acesta a consumat alcool din belșug având în vedere mirosul pe care îl emana.

Zona în care s-a produs accidentul este una întunecoasă, slab luminată iar şoferul spune că nu avea viteză. În zona respectivă, din cauza accidentelor care s-au produs acolo, viteza a fost restricționată la 50 km la oră. La fața locului au sosit polițiștii de la Serviciul circulaţie şi criminaliștii care au început cercetările şi măsurătorile pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Zona respectivă fiind foarte rar străbătută pe jos de pietoni, se pare că nu există nici un martor al evenimentului.

Acestea sunt informatii preliminarii obtinute pe surse si care pot suferii modificari. Concluziile politistilor le vom prezenta in functie de mersul cercetarii.

sursa: infocs.ro
foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ