O adolescentă din Oradea a ameninţat că se aruncă de la balcon! Care a fost motivul

139

Echipaje de salvatori s-au deplasat, vineri seară, la un bloc de pe strada Xenopol din Oradea, unde o tânără le-a strigat echipajelor de medici şi pompieri că este sechestrată şi a ameninţat că se aruncă de la etaj!

În jurul orei 19.45, fata a fost preluată de pompieri cu ajutorul unei scări mobile, cu care aceştia au urcat până la etajul trei şi au salvat-o pe fată, scoţând-o prin exteriorul clădirii, printr-o fereastră a apartamentului. Ea plângea şi cerea în continuare să fie ajutată. „Să nu mă laşi!”, „Să mă ţii!”, i-a strigat ea unui pompier.

„Iniţial a anunţat că este sechestrată, că ar vrea să colaboreze cu noi, să vorbească cu Poliţia. Apoi lucrurile s-au ambalat pentru că a ameninţat că se aruncă de la balcon. Au venit cei de la pompieri, au urcat la balcon şi ne-au predat-o nouă să o investigăm medical. Din punct de vedere medical, momentan este stabilă, în parametri normali”, le-a spus dr. Emil Boţcău de la Ambulanţă jurnaliştilor adunaţi la faţa locului.

„E posibil să fie întoxicată cu anumite substanţe halucinogene, alcool. Urmează să-i mai facem nişte analize să vedem exact cu ce substanţă este intoxicată. Acum este într-o stare de agitaţie psihomotorie. Acuză tot felul de lucruri, că ar fi fost intoxicată cu droguri, că ar fi băut mult alcool, că ar fi fost chiar abuzată sexual. O să facem cercetări să vedem exact despre ce este vorba”, a mai spus doctorul Boţcău.

Din câte se pare, tânăra nu locuieşte în acel apartament și ar fi sunat la 112 spunând că nu ştie unde se află. Apoi, ar fi ieșit să strige la geam după ajutor pentru că nu ştia să spună unde să vină cineva să o salveze. În locuință nu se mai afla nimeni.

În vreme ce unii vecini spun că nu o cunoșteam pe fată și chiar afirmau că în ultimii 2 ani apartamentul nu fusese locuit, alții le-au povestit jurnaliștilor că în ultima perioadă, în special în perioada sărbătorilor, în locuință erau petreceri frecvent.

sursa: bihoreanul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.