Droguri în valoare de 200.000 de euro găsite în bagajele unor bărbați, la vamă

379

Procurorii DIICOT şi poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au confiscat droguri de 200.000 de euro, găsite în bagajele a trei români la Vama Borş.

Pe 17 ianuarie, anchetatorii i-au prins în flagrant pe cei trei români, la Vama Borş, imediat după ce aceştia au trecut frontiera din Ungaria în România.

În interiorul autoturismului cu care se deplasau cei trei români, procurorii şi poliţiştii au găsit 17,6 kilograme de canabis şi 354,3 grame de cocaină.

După flagrantul organizat la Vama Borş, anchetatorii au efectuat zece percheziţii domiciliare la locuinţa a patru suspecţi şi a altor persoane implicate în traficul de droguri.

„Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare, la locuințele în cauză au fost descoperite alte cantități de droguri de risc – canabis și mare risc – cocaină, care au fost ridicate în vederea cercetărilor”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

De asemenea, poliţiştii au confiscat sume de bani, bijuterii, telefoane, laptop-uri, precum şi trei autoturisme.

În locuinţa unuia dintre suspecţi, anchetatorii au găsit chiar şi un pistol.

„Cei trei inculpati prinși în flagrant, precum și un al patrulea inculpat, au fost reținuți pentru 24 de ore de către procurorii Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul  Teritorial Bistriţa – Năsăud, urmând a fi prezentați în cursul zilei de 18.01.2019 judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul tribunalului Bistrița-Năsăud cu propunerea de arestare preventivă”, au mai precizat procurorii DIICOT.

sursa – observator.tv

foto – arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.