21.5 C
Timișoara
duminică 24 septembrie 2023

Nu scăpam de caniculă în tot Banatul! Cât de cald va fi în Timișoara astăzi și mâine

EvenimentNu scăpam de caniculă în tot Banatul! Cât de cald va fi...

Astăzi, vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși pe arii extinse pragul critic de 80 de unități.

Cerul va fi variabil. Izolat după-amiaza, în zona de munte vor fi averse, descărcări electrice și condiții de grindină. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări în Banat și la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 34 și 39 de grade, iar cele minime între 14 grade în depresiuni și 25…26 de grade la deal.

Mâine, vremea se menține călduroasă, caniculară după-amiaza, cu disconfortul termic ridicat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși pe arii relativ extinse pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil. Spre sfârșitul intervalului, pe arii restrânse vor fi înnorări, averse, descărcări electrice și condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Banat și la munte ziua, iar noaptea, asociate averselor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 33 și 38 de grade, iar cele minime între 15 și 25…26 de grade la deal, izolat mai scăzute în depresiuni, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro/

Citește și :