Noutăți legislative privind achizițiile publice, doar la CCIAT

93

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția Formare Profesională vine în sprijinul celor care doresc să lanseze cu succes o politică de achiziții publice organizând o nouă serie de cursuri în acest domeniu:

– Curs instruire Legea 98/2016 și normele de aplicare, 13–17 februarie 2017 Acest curs vine în sprijinul celor care deja lucrează în domeniul achizițiilor publice, dar care doresc să se instruiască din punct de vedere al ultimelor modificări legislative privind achizițiile publice. Fiecare sesiune teoretică este urmată de aplicații practice.

– Curs utilizare SEAP, 20 – 24 februarie 2017 Prin participarea la acest curs, se vor deprinde abilități în utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire și pentru realizarea achizițiilor directe.

Cu un puternic caracter interactiv, cele două cursuri se adresează atât autorităților contractante cât și celor care doresc să participe la licitații publice în calitate de ofertanți.
Cursurile se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22. La absolvirea cursului, participanții obțin un certificat de participare emis de CCIA Timiș. Lector: Daniela GOIA, expert achiziții publice, cu o vastă experiență în domeniu.

Informații și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam 110, sau la tel: 0256294922, e-mail: cmates@cciat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ