Nou contract de finanțare sub egida ADR Vest, pentru Jimbolia

54

Noi fonduri europene vin să dezvolte nivelul de trai în localitățile județului nostru. Primăria orașului Jimbolia este cel mai nou exemplu a unui astfel de proiect câștigător

Investiția vizează „Îmbunătățirea calității vieții populației din Orașul Jimbolia prin realizarea unei cantine sociale și prin reabilitarea căilor de acces spre străzile adiacente cantinei sociale”. O componentă a proiectului este reabilitarea, modernizarea și consolidarea fostei cantine școlare a Liceului Tehnologic „Mihai Eminescu” (Str. Tudor Vladimirescu nr. 61), care va avea destinația de cantină socială pentru persoanele în risc de sărăcie. Sunt prevăzute intervenții ample: realizarea unui acoperiș nou, izolarea termică a pereților exteriori, a planșeului sub șarpantă și a pardoselii, înlocuirea tâmplăriei, refacerea pardoselilor interioare, amenajări interioare și finisaje, înlocuirea instalațiilor, dotarea cu mobilier și echipamente specifice.

O altă componentă se referă laîmbunătățirea spațiului public urban. Astfel, vor fi reabilitate căile de acces adiacente cantinei, respectiv trotuarele de pe străzile Tudor Vladimirescu, Lorena, Mihai Eminescu, Emerich Bartzer și Republicii din Jimbolia.

Valoarea totală a proiectului este de 2,65 milioane lei, din care 2,53 milioane lei finanțare nerambursabilă, prin Regio-POR 2014-2020, Axa Prioritară 13 – Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii.
Perioada de implementare este de 17 luni. Beneficiar – Primăria Orașului Jimbolia.

LĂSAȚI UN MESAJ