Firmele din Timiș nu mai au nelămuriri legate de legislația de mediu

49

Așa cum se procedează la fiecare început de an, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș este alături de agenții economici și încearcă să aducă la zi cunoștințele despre toate schimbările legislative ce apar.

Miercuri a avut loc o binevenită sesiune de informare privind reglementări în domeniul protecției mediului. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Garda Națională de Mediu –Comisariatul Județean Timiș și Agenția pentru Protecția Mediului Timiș, sub egida Instituţiei Prefectului Judeţul Timiş, a organizat în în sala Nera a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din bulevardul Eroilor de la Tisa un seminar de informare și instruire a agenților economici asupra reglementărilor în vigoare, sub genericul:

„Obligațiile legale ale agenților economici în domeniul protecției mediului-gestionare deșeurilor conform prevederilor legii nr. 211/2011” Seminarul a fost susținut de: Lavinia Alina Călușeru, comisar șef la comisariatul județean Timiș al Gărzii Naționale de Mediu, Teodora Țoia, comisar la garda națională de mediu – comisariatul județean Timiș, Ildiko Vițan, șef serviciu avize acorduri autorizații la Agenția pentru Protecția Mediului Timiș.

Seminarul s-a desfăşurat într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări și răspunsuri. Oricine a avut nelămuriri a fost fiind încurajat să intervină și să întrebe. Au urmat chiar discuții libere pe teme de mediu cu chestiuni ce frământă pe multă lume.

LĂSAȚI UN MESAJ