Mărturii terifiante în cazul româncei care a murit arsă de vie într-un restaurant de lângă Paris

137

Apar noi detalii cutremurătoare în cazul tinerei din România care a murit după ce a fost incendiată într-un restaurant de lângă Paris.

Procesul are loc cu ușile închise, până la data de 13 martie. Patru bărbați sunt judecați în cazul incendierii restaurantului Transilvania din orașul francez Aubervilliers, incident în urma căruia Doina, o tânără chelneriță de 21 de ani, din România, a murit, „după ce a fost transformată într-o torță vie”, spun anchetatorii, relatează Le Parisien.

Incidentul șocant s-a petrecut în seara de 11 iunie 2017, atunci când trei indivizi mascați cu cagule au incendiat restaurantul românesc Transilvania. Atacatorii au turnat benzină în restaurant, după care au aruncat un cocktail Molotov. Clienții și angajații au rămas captivi în interior și mai multe persoane au suferit arsuri.

Doina, o chelneriță de 21 de ani, din România, a suferit cele mai grave arsuri în urma incendiului. Tânăra a fost două luni şi jumătate în comă, cu arsuri pe toată suprafaţa corpului, iar medicii nu au mai putut să o salveze. O altă ospătăriță, Lidia, de 23 de ani, a suferit leziuni ireversibile.

Săptămâna aceasta, dezbaterile au intrat într-o fază decisivă. Trei inculpați au fost întrebați despre rolurile pe care le-au avut în incident. În 2017, S.D. avea 18 ani, S.K. avea 20 de ani și S. Ko. avea doar 16 ani. Au fost recrutați de către un „șef” din Aubervilliers pentru a da foc restaurantului condus de români.

Amănunte, pe digi24.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ