Noi decese cauzate de coronavirus, unul în vestul țării

88

 

Douăsprezece noi decese sunt raportate, miercuri, de Grupul de Comunicare Strategică. Unul dintre pacienți este din vestul țării. Bilanțul național ajunge astfel la 675.
În județul Arad a muit o femeie de 62 de ani. Pacienta a fost internată, cu simptome de COVID-19, în Spitalul Județean Arad, în 4 aprilie. În aceeași zi a fost testată și a venit rezultatul pozitiv. Decesul a survenit, marți, 28 aprilie. Aceasta suferea de hipertensiune arterială, cadriopatie ischemică, boala Waldenstrom și trombocitopenie severă.
Alte 11 decese au fost înregistrate în Suceava (5), București (4), Galați și Mehedinți. Și-au pierdut viața 7 bărbați și 5 femei. Cea mai tânără victimă avea 47 de ani și cea mai în vârstă 90.

 

Update: Nou bilanț al deceselor, 681

Miercuri, Grupul de Comunicare Strategică a mai anunțat decese povocate de coronavirus pacienților bolnavi. Astfel, bilanțul ajunge la 681 de morți în România.

Este vorba despre 2 bărbați și 4 femei. În Suceava s-au înregistrat 22 decese și alte câte unul în județele Vâlcea, Hunedoara, Galați și Neamț. Victimele au vârste cuprinse între 52 și 88 de ani.

 

Până la această dată, 233 persoane din județul Timiș au fost externate de la Spitalul de Boli Infecţioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş” Timişoara, 1 persoană de la Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei” Lugoj și 8 persoane de la Maternitatea Bega, după ce au trecut printr-o dublă testare cu rezultat negativ.

LĂSAȚI UN MESAJ