Muncitori din Arad, morți în drum spre casă! Nouă oameni n-au mai ajuns la familiile lor, de sărbători

795

Nouă persoane, muncitori care lucrau la Arad, au murit după ce un microbuz a căzut în canalul de aducţiune al râului Bistriţa, în zona localităţii Viişoara din judeţul Neamţ.

În urma accidentului, o singură persoană – un tânăr de 22 de ani – a reuşit să se salveze. Muncitorii, care se aflau într-o autoutilitară de marfă în care fuseseră montate banchete din lemn, se întorceau acasă, la Piatra Neamţ, de sărbători.

„Din cele zece persoane, doar una a reușit să supraviețuiască și se află la spital. (…) Transmitem condoleanțe familiilor și prietenilor”, a declarat Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt ISU Neamţ.

Accidentul a avut loc noaptea trecută, undeva în jurul orei 1.00. În acest caz a fost activat codul roșu de intervenție. Din primele informații, oamenii rămăseseră blocați în microbuzul care s-a scufundat în apă. La fața locului au fost mobilizați peste 40 de pompieri și numeroase mașini de intervenție, ambulanțe, bărci pneumatice și scafandri. Se pare că de vină ar fi fost o explozie la una dintre anvelope. Victimele veneau de la Arad și erau muncitori forestieri. Ei se întorceau acasă pentru a petrece Paștele cu familiile.

Sursa: Digi24.ro
foto: Observator

LĂSAȚI UN MESAJ