IKEA vine cu … Bicicleta ! Cand vom putea cumpăra și la Timișoara produsul-premium

580

În august anul acesta, retailerul de mobilă suedez Ikea va intra pe piaţa bicicletelor, lansând prima sa bicicletă care se va numi „Sladda”, potrivit The Telegraph.

În august anul acesta, retailerul de mobilă suedez Ikea va intra pe piaţa bicicletelor, lansând prima sa bicicletă care se va numi „Sladda”, potrivit The Telegraph.

”Sladda”, car în suedeză înseamnă „a aluneca pe trotuar”, este primul produs al Ikea în sectorul de transporturi şi, aşa cum ne-am obişnuit deja, aceasta vine dezasamblată, cu instrucţiuni de montare.

Făcută în parteneriat cu Veryday, un studio de design al cărui client este şi producătorul de maşini sport suedez Koenigsegg, bicicleta unisex va fi disponibilă într-o singură culoare şi în două mărimi.

”Sladda este precum o tabletă cu aplicaţii, în sesnul în care o poţi personaliza cu diferite accesorii adaptate pentru a face mai uşoara viaţa de zi cu zi a clientului. Sladda ajută utilizatorul să înlocuiască maşina şi astfel să participe activ la un mediu nepoluant”, a spus  Oskar Juhlin, directorul de design industrial al Veryday.

Bicicleta se va vinde la preţul de aproximativ 2.400 de lei (450 de lire sterline), pentru ambele variante de mărimi, cu reducere pentru clienţii care deţin un card Ikea Family.

Poate este puţin cam mult spus că Sladda va înlocui maşina, dar există un accesoriu opţional, un suport pentru bicilcetă care se poate ataşa la maşină.

Bicicleta foloseşte o metodă de distribuţie pe curea, astfel producâtorul evitând coroziunea lanţului clasic şi va avea frână la pedală. Aceasta va mai avea un sistem de schimbare de viteză automat care a fost inventat prima oară de Bioshift anul trecut.

„IKEA nu face doar lucruri, ci folosim designul pentru a face lucruri mai bune. Lucrăm cu ceea ce numim Democratic Design şi ne asigurăm că produsele noastre sunt utile, proiectate frumos şi sunt durabile la preţuri modeste”, a spus Marcus Engman, şeful departamentului de proiecare al IKEA.

Purtătorul de cuvânt al companiei IKEA, Annique van der Valk a spus că este de părere că produsul Sladda va fi un „hit”.

E oficial ! IKEA vine in Banat. Unde se va deschide magazinul celei mai mari companii de mobilă din lume

sursa: gandul.info

LĂSAȚI UN MESAJ