Motivul pentru care un comerciant bănățean a fost INTERZIS în toate piețele din Timișoara

300

Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor au făcut verificări printre comercianți, sâmbăta trecută, la piața volantă din parcarea de la Stadionul Dan Păltinișanu.

comertAstfel, oamenii legii au depistat un producător agricol care vindea mere în incinta pieței, dar care proveneau din import, fiind achiziționate din Piața de Gros.

”Comerciantul a fost sancționat conform HCL 129/2014 modificată cu sancțiune de 2000 lei, cantitatea de 29,5 kilograme de mere fiind ridicată în vederea predării spre valorificare.”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Interzis în piețele din Timișoara

De asemenea, conform aceleiași hotărâri de Consiliu Local, comerciantului și tuturor membrilor familiei consemnați în carnetul de comercializare a produselor din sectorul agricol li s-a interzis dreptul de a mai comercializa produse agroalimentare în piețele volante de pe raza municipiului Timișoara pentru o perioadă de 12 luni de la data aplicării sancțiunii.

Polițiștii locali atrag atenția comercianților să respecte legislația din domeniu pentru a nu fi sancționați și pentru a nu li se interzice dreptul de a practica acte de comerț în piețele volante. În ultimele luni, în piața volantă a fost aplicat un număr de 16 sancțiuni pentru diverse fapte precum neprezentarea actelor de producător, comercializarea de produse precum cele din carne sau lapte, dar și de produse achiționate din alte locuri decât produse pe terenul propriu.

LĂSAȚI UN MESAJ