Meciuri decisive pentru baschetbaliști, rugbiști și handbaliști

90

Săptămână cu meciuri foarte importante pentru SCM Timișoara. Echipa de baschet își joacă calificarea în semifinale, rugbiștii își află programul penultimului act, iar handbaliștii pot prinde finala locului 5.

Baschetul, rugbyul și handbalul își pregătesc pașii finali ai acestei stagiunii în zilele următoare. Meciuri decisive pentru configurația clasamentului au loc în acestă săptămână pentru secțiile SCM-ului timișorean.

”Leii” au 1-1 în seria cu Steaua București și au prima șansă de a închide ecuația calificării în semifinale prin două victorii în propriul fief, miercuri și vineri. Alb-violeții conduși de Tudor Costescu au reușit să fure o victorie în dubla din capitală și au răsturnat calculele acestei serii: ”Ne așteaptă încă o serie absolut foarte greu de prevăzut și foarte puternică. Nu înseamnă că dacă am câștigat în București vom câștiga ușor acasă unul sau două jocuri”. În caz de egalitate, și după meciul 4, seria se încheie la București cu jocul 5.

Calificați de ceva timp în semifinale, rugbiștii timișoreni așteaptă să își afle programul din penultimul act. Saracens are prim-planul în duelul de la distanță cu CSM București pentru locul secund pentru că va lua cinci puncte fără efort în meciul din ultima rundă. Sâmbătă se dispută însă derbyul Steaua București – CSM și acest joc va stabili ordinea podiumului. Doar o victorie de 5 puncte o urcă pe CSM pe locul secund, orice alt rezultat îi aduce Timișoarei scaunului viceliderului.

Locurile 1 și 2 vor disputa acasă semifinalele cu formațiile de pe locurile 3 și 4. Un avantaj important în perspectiva calificării în finala din 26 mai, de la București.

Ajungând la handbal, SCM Politehnica evoluează joi în decisivul cu Minaur Baia Mare din grupa 5-8. Cele două echipe și-au împărțit victoriile în primele două meciuri și la acest 1-1 orice variantă rămâne deschisă. Poli sau Minaur va accede în finala locului 5 programată tot pe durata unei serii de 3 confruntări.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.