Modernizarea străzii Martin Luther e gata, se închide o altă arteră din centrul Timișoarei

184

Circulația a fot reluată pe strada Martir Luther, în noaptea de joi spre vineri. Lucările de modernizare au luat sfârșit, iar acum șoferii au parte de 3 benzi și de asfalt nou, iar pietonii de trotuare refăcute.

”Astă noapte s-au făcut marcajele pe strada Martin Luther, care leagă intersecția Punctele Cardinale de Hotel Continental. E cu totul altceva față de ce-a fost, cu trei benzi de trafic auto, un număr important de locuri de parcare și trotuare civilizate. Atât din punct de vedere funcțional, cât și ca aspect! Mai avem, însă, mult de lucru pe largul front deschis în vasta zonă, dar depunem eforturi pt ca totul să fie gata pe când încep școlile”, a anunțat primarul Timișoarei, Nicolae Robu, pe Facebook.

Se mai lucrează încă la intersecția de la Punctele Cardinale și o nouă stradă din centrul orașului intră în șantier.

”Pentru executarea lucrărilor de întreţinere carosabil, Primăria Municipiului Timişoara anunţă că se va restricţiona traficul rutier pe str. Proclamaţia de la Timişoara (pe tronsonul cuprins între str. Augustin Pacha şi str. Martin Luther – Hotel Continental) începând cu data de 23.08.2019 până în data 01.09.2019”, au anunțat autoritățile locale. Șoferii au posibilitatea de a circula pe linia de tramvai pe câte o bandă pe sens până la finalizarea lucrărilor.

O PRIMĂ PARTE DIN LUCRAREA DE ANVERGURĂ DE MODERNIZARE A INFRASTRUCTURII DE MOBILITATE ÎN ZONA CENTRALĂ, GATA!Astă noapte s-au făcut marcajele pe strada Martin Luther, care leagă intersecția Punctele Cardinale de Hotel Continental. E cu totul altceva față de ce-a fost, cu trei benzi de trafic auto, un număr important de locuri de parcare și trotuare civilizate. Atât din punct de vedere funcțional, cât și ca aspect!Mai avem, însă, mult de lucru pe largul front deschis în vasta zonă, dar depunem eforturi pt ca totul să fie gata pe când încep școlile.Împreună, depășim greutățile! ÎMPREUNĂ, FACEM TIMIȘOARA MAI TARE CA ORICÂND!

Opublikowany przez Nicolae Robu Piątek, 23 sierpnia 2019

LĂSAȚI UN MESAJ