Mo Salah, trei ani strălucitori în tricoul lui Liverpool

81

Starul egiptean Mohamed Salah împlinește trei ani de la transferul la Liverpool. Au fost cei mai buni ani din cariera lui Salah, care s-a transformat în liderul unei echipe care a câștigat Champions League și care acum se pregătește de titlu în Premier League.

Pe 1 iulie 2017, Mohamed Salah s-a transferat de la AS Roma la Liverpool pentru 42 de milioane de euro. Salah bifase deja o experiență în Premier League, la Chelsea, și nu puțini au fost cei care au fost sceptici în privința transferului, chiar dacă venea după două sezoane foarte bune în Serie A.

Salah și-a arătat însă valoarea de la început, iar în primul sezon pe Anfield a marcat 32 de goluri în 36 de meciuri de Premier League. Apoi, în sezonul următor, în care a câștigat și Champions League, a marcat de 22 de ori în Premier League.

Acum, egipteanul are 16 goluri în Premier League și 4 în Champions League și se pregătește de câștigarea titlului. În acest moment, Liverpool are un avans de 20 de puncte față de Manchester City, iar agențiile de pariuri sunt convinse că trupa lui Jurgen Klopp va fi câștigătoare.

Totuși, pentru cei care mai cred în minuni, pe sport.netbet.ro am găsit un pariu foarte interesant. Astfel, Manchester City are cota 81.00 să câștige titlul în Anglia după un final de sezon care ar trebui să fie cu siguranță nebun. Această cotă este disponibilă în oferta NetBet, primul operator licențiat de ONJN în țara noastră după schimbarea legislației. Pe lângă oferta bogată de pariuri sportive, trebuie spus că NetBet cazino este cel mai mare cazino online din România, cu peste 1.300 de sloturi de la cei mai importanți furnizori de pe piață, mese de ruletă și blackjack live, loterii internaționale, pariuri virtuale și jocuri de poker, toate acestea într-un mediu sigur.

În plus, NetBet oferă și o sumedenie de pariuri antepost chiar și pentru cei mai curajoși jucători, cum este și cel ca Manchester City să câștige campionatul în fața lui Liverpool. Dacă se vă întâmpla sau nu minunea, rămâne de văzut, dar este cert că în acest moment Liverpool și Mo Salah sunt campioni 99.9%, având în vedere avansul de 20 de puncte.

Pentru Salah acesta ar fi al doilea titlu din carieră, după cel câștigat cu FC Basel în Super League din Elveția, în sezonul 2012/2013. Egipteanul a mai terminat de două ori pe locul doi, cu AS Roma în 2017 și cu Liverpool în 2019.

5 lucruri mai puțin știute despre Mo Salah

În plus, pentru Salah aceasta ar fi încununarea unei vieți dificile, în care a făcut numeroase sacrificii, motiv pentru care vă prezentăm câteva lucruri mai puțin știute despre el.

 

  1. În copilărie, Salah petrecea zilnic opt ore pe zi în autobuze pentru a putea merge la antrenamente. Pentru a ajunge de la Nagrig la Cairo, el a schimbat câte zece autobuze pe zi, cinci zile pe săptămână, timp de patru ani.

 

  1. Egiptenii spun despre Salah că are o inimă de aur. Din banii câștigați în fotbal a început mai multe programe pentru a le oferi o șansă de a avea o viață mai bună celor din Nagrig. A construit o școală nouă și a renovat un spital din regiune.

 

  1. După ce un hoț a jefuit casa părinților săi, acesta a fost prins de poliție. Salah a renunțat însă la acuzații, i-a oferit o sumă de bani și l-a ajutat să-și găsească un loc de muncă.

 

  1. Salah a invitat la nunta să, care a avut loc în 2013, întreaga localitate natală. Mii de oameni au venit pentru a fi alături de Salah la nunta pe care a avut-o cu Maggi, iubita sa din copilărie.

 

  1. Salah este fanul lui Muhammad Ali, pentru că și el a trebuit să treacă prin multe probleme pentru a ajunge sus.

Sursa foto: en.as.com/en