Mişcarea Populară: ce planuri cu „bătaie lungă” are Traian Băsescu

125

Mişcarea Populară – duminică a avut loc Consiliul Naţional. Traian Băsescu a schiţat planurile cu „bătaie lungă” ale formaţiunii – pentru 2024, funcţia de preşedinte al României!

Obiectiv Mişcarea Populară în perioada 2016—2020: consolidarea partidului

Traian Băsescu vrea să lase „în urma sa” un partid care să poată răspunde „comandamentelor de astăzi ale electoratului din România şi ale României în general”, transmite Agerpres. Mişcarea Populară ar urma „să înceapă un ciclu politic odată cu alegerile din 2016 pe care să-l prelungească către 2024, aspirând la funcţia de preşedinte al României”.

Este un obiectiv pe termen lung, care depinde foarte mult de rezultatele pe care le veţi obţine în 2016 la locale şi parlamentare şi care v-ar da posibilitatea să consolidaţi partidul în perioada 2016 — 2020 în aşa fel încât în 2024 să vă propuneţi cele mai înalte obiective politice, a afirmat duminică Traian Băsescu, la evenimentul organizat de Mişcarea Populară.

Mişcarea Populară şi-a propus pentru alegerile locale un scor de 10—12%, iar la legislative 15%—20% din voturile electoratului: „Chestiunea aceasta nu se poate rezolva fără să avem structuri organizatorice consistente. De aceea, insist ca obiectivul zero în momentul de faţă să fie crearea de structuri, în mod deosebit în mediul rural”.

Traian Băsescu: Vă cer să deschideţi organizaţiile către oameni noi

„Vă cer extrem de apăsat să deschideţi organizaţiile. Avem 85% dintre membrii partidului care sunt oameni noi, tineri, care nu au mai făcut politică, dar, dacă vrem să ajungem un partid de 15-20% la legislative, fără a fi un partid deschis, ne înşelăm. De aceea, apelul meu către preşedinţii de organizaţii este: deschidere totală în mod deosebit către oameni noi, care vor să intre în politică”, a transmis Traian Băsescu (foto https://www.facebook.com/PresedinteleTraianBasescu).

La lucrările Consiliului Naţional – Mişcarea Populară au participat liderii din conducerea centrală a partidului, dar şi preşedinţii de organizaţii judeţene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.