Mihai Tudose îi cere, din nou, demisia lui Victor Ponta din Pro România

49

Fostul premier Mihai Tudose i-a cerut lui Victor Ponta să plece din Pro România, iar la parlamentare partidul să obțină suficiente voturi cât să treacă de pragul electoral.

Europarlamentarul Mihai Tudose îl acuză pe Victor Ponta că a eliminat din partid toate personalitățile care nu erau de acord cu propunerile sale, iar acest lucru a făcut ca Pro România să devină nefrecventabil.

”Observ, din nou, dorința nestăvilită a lui V. Ponta de a ,,scăpa” cât mai repede de toți cei care îl ,,încurcă” nefiind de acord cu toate ideile lui. A reușit să-i suspende pe fondatorii partidului. Acum e partidu lui! A suspendat/îndepărtat parlamentarii care nu ascultă orbește orice edict. A reușit ca în câteva luni sa devină nefrecventabil și lipsit de credibilitate”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Fostul premier, care până acum a refuzat să demisioneze din partid, în pofida conflictului deschis cu Victor Ponta, îl avertizează pe acesta asupra riscului ca partidul să nu intre în Parlament la următoarele alegeri legislative.

”Îl încurc foarte tare și eu și în consecință, face orice să mă facă să plec… Știți cum e vorba aceea cu ,,să te ferească Domnul de ruga îndeplinită”…. Fiindcă atunci, cu noi toți plecați, el va mai vinde iluzii până la parlamentare când pragul de 5% va fi de neatins… Șansa PRO Victore e… plecarea ta”, a conchis Tudose.

Înainte de instalarea guvernului Orban, Victor Ponta l-a acuzat pe Tudose că negociază cu liberalii susținerea Pro România pentru noul guvern și cu PSD reîntoarcerea sa în rândul social-democraților.

În 4 noiembrie, Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu, aflați în fruntea unui grup de opt deputați Pro România, au votat în favoarea învestirii guvernului Orban, apoi au fost suspendați din partid. A doua zi, Mihai Tudose i-a cerut lui Ponta să-și dea demisia de la conducerea partidului.

Sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ