Migranți opriți cu focuri de armă la granița cu Serbia

42

Patru migranți au fost opriți să intre în județul Timiș, din Serbia, la frontieră. Primii 3 sunt din Egipt și au fist descoperiți la vama Sânnicolau Mare.

”Pe timpul unor misiuni de supraveghere a frontierei de stat, polițiștii de frontieră au depistat trei persoane care se deplasau pe jos, dinspre ţara vecină, la aproximativ 200 de metri de linia de frontieră, în apropierea localităţii Valcani, din judeţul Timiş.

Pentru oprirea acestora, polițiștii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind executate două focuri de armă în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, moment în care cele trei persoane au fost reţinute şi conduse la sediul PF pentru cercetări”, a transmis Poliția de Frontieră.

Oamenii legii au stabilit că este vorba despre trei bărbaţi din Egipt, cu vârste cuprinse între 19 şi 34 de ani.

Şi poliţiştii de frontieră de la Jimbolia au depistat, la 500 de metri de linia de frontieră, în apropierea localităţii Checea, o persoană care se îndrepta, pe jos, spre frontiera cu Serbia. Este vorba de un bărbat de 24 de ani din Siria, solicitant de azil în România. Aceasta a fost condusă la sediul sectorului pentru cercetări, întrucât nu îşi justifica prezenţa în zona de frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ