Mesajul preşedintelui României, Klaus Iohannis, de Ziua Naşterii Mântuitorului Iisus Hristos-video

286

Preşedintele României, Klaus Iohannis, transmite românilor un gând curat, o urare din suflet, atât pentru cei care se află acasă, cât şi pentru cei care sunt pe alte meleaguri şi n-au reuşit să fie lângă cei dragi, de sărbători.

Acasă este locul special unde ne regăsim alături de familie, de cei dragi care aduc împlinire şi bucurie în vieţile noastre. Să fim bucuroşi că ne sunt alături, iar dacă sunt pe alte meleaguri, să ne bucurăm şi atunci chiar dacă doar îi vedem, sau doar le auzim vocea, fiindcă de Crăciun trebuie să iubim, să iertăm şi să ne bucurăm. Este Sărbătoarea Naşterii Mântuitorului Nostru Iisus Hristos, şi de aceea trebuie măcar acum să fim mai buni, şi să ne arătăm aprecierea şi recunoştiinţa faţă de cei din jurul nostru.

Iată mesajul președintelui:

,,De Crăciun gândul ne poartă către casă indiferent cât de departe am fi. Acasă este locul special unde ne regăsim alături de familie, de cei dragi, care aduc împlinire şi linişte în vieţile noastre. Să ne bucurăm de aceste momente şi să nu uităm că cel mai frumos dar pe care îl putem face în această perioadă este să ne arătăm aprecierea şi recunoştinţa faţă de cei din jur. Sărbătoarea Naşterii Domnului este un bun îndemn la compasiune şi solidaritate cu cei care au nevoie de sprijinul nostru. Vă doresc un Crăciun fericit oriunde v-aţi afla”, a transmis preşedintele Klaus Iohannis, într-un mesaj video pe Facebook.

Autor: Mihaela Păunescu

LĂSAȚI UN MESAJ