Mega Image pătrunde și mai mult pe piața din Timișoara, prin deschiderea a trei magazine Shop&Go Foto

538

Mega Image anunță deja primele trei magazine Shop&Go deschise în Timișoara, după inaugurarea, în urmă cu o săptămână, a primului magazin Mega Image din această nouă piață.

Astfel, prin lansarea formatului de magazine Shop&Go, Mega Image pătrunde și mai mult pe segmentul de proximitate, fiind mai aproape de clienții timișoreni și oferindu-le acestora produse necesare consumului zilnic sau de moment.

Formatul specific de magazine Shop&Go are o suprafață de vânzare de dimensiuni reduse şi o sortimentaţie optimizată, tocmai pentru a veni cât mai aproape de clienţi, oferindu-le acestora avantajul unor cumpărături rapide, ușor de făcut și aproape de casă.

Magazinele Shop&Go funcționează în sistem de parteneriat, printr-un contract de agent și oferă posibilitatea celor care vor să devină antreprenori să își dezvolte o afacere, susținută de experiența Mega Image în retail.

Cele trei magazine Shop&Go deschise în Timișoara sunt:
Shop&Go Republicii 21, situat pe Bulevardul Republicii nr. 21, cu o suprafață de vânzare de aproximativ 165 mp.
Shop&Go Timiș 12, situat pe Strada Timiș nr. 12, la parter, cu o suprafață de vânzare de aproximativ 73 mp.
Shop&Go S. Bărnuțiu 54, situat pe Strada S. Bărnuțiu, bloc 54, scara A, parter, cu o suprafață de vânzare de aproximativ 87 mp.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde, în prezent, 623 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează, în prezent, pe trei continente.

LĂSAȚI UN MESAJ