1.2 C
Timișoara
joi 7 decembrie 2023

Medicul Erwin Floroni și-a lansat, oficial, candidatura pentru Primăria Lugoj | FOTO-VIDEO

Medicul Erwin Floroni și-a lansat candidatura, la Teatrul Municipal „Traian Grozăvescu” din Lugoj.

Aseară, în cadrul unui eveniment care a adunat peste 300 de susținători la Teatrul Traian Grozăvescu din Lugoj, Erwin Floroni, președintele USR Lugoj, și-a oficializat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Lugoj. Alături de Erwin Floroni la acest important moment s-au aflat personalități marcante din cadrul Uniunii Salvați România.

Cătălin Drulă, președintele USR, a subliniat importanța implicării active la nivel local și a susținut decizia lui Erwin Floroni de a candida la Primărie.
„Am arătat că putem schimba comunitățile acolo unde sunt primari USR. Am toată încrederea și convingerea, și spun asta din tot sufletul, că Erwin Floroni va face asta în Lugoj. Povestea lui este povestea unui om implicat. A plecat din țară, dar s-a întors aici să lucreze ca medic chirurg. Și cât de important este să te poți uita în ochii copiilor când mergi acasă și să ai acel sentiment că ai făcut bine comunității tale. Pentru asta îl aplaud și îl susțin pe Erwin.”, a declarat Cătălin Drulă pe scena teatrului lugojean.

De asemenea, Dominic Fritz, primarul municipiului Timișoara și Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung Muscel, au adus în fața publicului exemple de succes în administrația locală și au exprimat încrederea în capacitatea lui Erwin Floroni de a face Lugojul un oraș mai bun pentru toți locuitorii săi.

Erwin Floroni este un om dedicat comunității, de 18 ani chirurg în Lugoj şi manager al Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei” în vremea pandemiei. În timpul mandatului său, spitalul a înregistrat îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește calitatea serviciilor medicale și accesul la îngrijirea sănătății.

„Am intrat în politică fiindcă nu-mi plac hoții, mincinoșii și nici sistemul de pile și relații. Îmi plac oamenii onești, îmi place să muncesc. Mulți mi-au spus că sunt idealist, dar cum aș putea să fiu altfel? Trăim cu toții în Lugoj și am văzut că direcția orașului nostru nu e una bună. Un bun administrator nu caută vinovați, ci soluții. Soluții există, sunt în fața noastră, dar trebuie să vrem să le vedem și să avem curajul de-a le aplica. Am încredere că putem face din Lugoj un oraș viu, din care tinerii să nu mai plece, în care vârstnicii să poată trăi liniștiți, un oraș pe care să-l putem numi acasă.”

Evenimentul a fost marcat de o atmosferă plină de entuziasm și solidaritate, subliniind astfel sprijinul puternic al comunității locale pentru Erwin Floroni și pentru viziunea sa asupra dezvoltării și îmbunătățirii Lugojului. Cu o echipă dedicată și o viziune clară pentru dezvoltarea orașului, Erwin Floroni se angajează să lucreze pentru o comunitate mai prosperă și să ofere o calitate mai bună a vieții pentru toți locuitorii săi.

Alte subiecte :

Concert de muzică rock și spectacol cu 250 de drone, joi în Iulius Town

Un an plin de evenimente dedicate culturii, în toate formele sale, care au reunit generații și care ne-au demonstrat că arta...

Liberalii se bat cu pesediștii care să le dea mai mulți bani profesorilor! Aceștia ar putea avea salariile majorate cu 20 la sută de...

Liberalii, susținuți de ministrul Finanțelor Marcel Boloș intenționează să propună în bugetul de stat o majorare de 20% a salariilor profesorilor din 2024, susțin...

Citește și :