Medici, profesori și arhitecți au pus mâna pe mături și lopeți pentru a curăța Timișoara de gunoaie!

197

Timișoara este tot mai murdară, pe zi ce trece. Autoritățile nu reușesc să găsească o firmă de salubritate și cea pusă să facă ordine, temporar, nu face față ”provocării”.

Pentru că lucrurile chiar au scăpat de sub control, mai mulți timișoreni, între care medici, profesori, antreprenori sau simpli cetățeni cu spirit civic, s-au decis să ia problema în propriile mâini.

”Ne-am săturat să ne plângem pe la colțuri fără să facem nimic”, a spus inițiatorul acțiunii, Radu Ticiu.

Așadar, „măturătorii” voluntari au pus mâna pe mături, au luat mănuși și s-au pus pe treabă. Prima zonă salubrizată a fost Gara de Nord.

„Reuniți sub deviza „Ia-ți mătura și hai cu noi”, mai mulți timișoreni au strâns gunoaiele din zona Gării de Nord.

”Totul a început de la inițiativa cetățenească #geekswithbrooms, lansată pe Facebook, ca efect al gunoaielor, care au început să devină o adevărată problemă pe care nu putem să ne prefacem că nu o vedem”, au transmis voluntarii.

Acțiunea timișorenilor continuă până pe 22 decembrie.

Licitația pentru găsirea unei firme care să măture străzile, trotuarele și să golească coșurile de gunoi este încă în curs.

 

„Ia-ți mătura și hai cu noi!”

Reuniți sub deviza „Ia-ți mătura și hai cu noi”, mai mulți timșoreni au strâns gunoaiele din zona Gării de Nord.

Totul a început de la inițiativa cetățenească #geekswithbrooms, lansată pe Facebook, ca efect al gunoaielor, care au început să devină o adevărată problemă pe care nu putem să ne prefacem că nu o vedem.

#timisoara #bestoftimisoara

Publicată de Best of Timişoara pe Duminică, 9 Decembrie 2018

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ