Familie terorizată de un fost profesor de Religie, în Arad: ”Mă amenință că îmi omoară doi copii până la Crăciun”

324

O familie din Arad trăiește sub teroare de nouă luni. Este vorba despre familia Todea din Mâsca. Adina Neagoe (Todea de fată) este profesoară de Religie la Pâncota și văzând că nu se mai înțelege cu soțul a decis să divorțeze. Marius Mircea Neagoe nu a putut accepta acest lucru și de atunci a început calvarul pentru soție, frații ei, părinții și chiar fetița minoră. De un an se luptă să obțină divorțul și nu reușeste. De luni de zile îi amenință familia ei și chiar îi agresează unde îi prinde. În această dimineață a venit rândul soacrei lui.

„Am plecat pe la opt fără zece la grădiniță să le însoțesc, pe fiica mea și pe nepoată. Fetița a intrat în grădiniță , fata Adina a plecat spre școală, iar eu m-am întors singură spre casă. Pe drum, în față unui magazin era un TIR tras pe dreapta și nu am observat că el era acolo. A apărut de după TIR și avea ceva în mână. Atunci am fugit înapoi și numa bine s-a oprit o mașină să ia pe cineva din drum la ocazie și m-am rugat de ei să nu mă lase acolo, că îmi era frică de el. Eu de mult nu am ieșit din casă de frica lui. Atunci el a venit la mașină și a încercat să mă scoată afară. Să mă amenințe că îmi omoară doi copii de-ai mei până la Crăciun pe Sonia și pe Petrică”, a spus Ileana Todea, soacra lui Mircea Marius.

Adina când vorbește doar plânge, nu știe ce să mai facă. Se teme pentru viața ei și a familiei. „Eu am protecție că el are ordin să nu se apropie de mine, dar ei nu au. El este foarte pornit. Cum a auzit de divorț a început cu amenințări. Avem zeci de plângeri depuse. S-a cerut și examen pshiatru dar încă nu se mișcă nimic. Nu știu ce să mai cred”, a declarat Adina.

Mircea Neagoe a fost profesor de religie însă nu a mai primit calificativul necesar și nici binecuvântarea.

Citește întreaga poveste pe ziardearad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ