Meci capital pentru intrarea în Challenge Cup

74

Timișoara rugbistică se află în fața celui mai important meci al primăverii, finala pentru Europa! Saracens are șansa de a se califica pentru al doilea sezon consecutiv în grupele Challenge Cup; trebuie doar să elimine gruparea rusească Krasny Krasnoyarsk în returul de pe Dan Păltinișanu. Manșa a doua se reia de la 17-12, victoria bănățenilor din turul din Georgia.

Așadar un fragil avantaj pentru roș-negrii de apărat în duelul cu a doua cea mai valoroasă formație a Rusiei. Calificarea este însă departe de a fi jucată pentru că siberienii și-a arătat forța în prima partidă, una în care nu au fost departe de a câștiga.

”Avem nevoie de concentrare, atenție și respectarea planului de joc”, sună avertismentul tras de staff-ul tehnic al bănățenilor. Avertisment ce vizează absența greșelilor din tur ce puteau cauza un rezultat negativ. Cele trei eliminări au arătat problemele din jocul bănățenilor ce trebuiesc remediate.

Miza o reprezintă accederea în grupele principale din Challenge Cup, dar și biletele pentru un veritabil meci de gală pe o arenă de cinci stele. Învingătoarele din play-off vor disputa o finală a Continental Shield – denumirea calificărilor – p Murrayfield, în week-endul finalelor Champions Cup și Challenge Cup.

Manșa retur are loc sâmbătă, de la ora 14, pe Dan Păltinișanu, intrarea spectatorilor fiind ca de obicei liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ