Liber pe Calea Martirilor! Află când se circulă pe tronsonul de la ieşirea din Timişoara

242

Şoferii vor putea circula, de săptămâna viitoare, pe Calea Martirilor, pe tronsonul unde a fost până acum şantier. Astfel, cei care ajung la strada Musicescu vor putea merge direct înainte până la Giroc, fără a mai folosi rutele ocolitoare de pe străzile Gospodarilor, Cehov şi Apicultorilor.

„Direcţia Tehnică a Primăriei municipiului Timişoara anunţă că a fost avizată favorabil, de către Comisia de circulaţie de la nivelul municipiului, deschiderea traficului rutier pe două benzi de circulaţie pe Calea Martirilor, pe tronsonul cuprins între strada Gavriil Musicescu şi limita administrativ-teritorială a oraşului, începând de luni, 24 aprilie 2017, de la ora 9 dimineaţa. Măsura va fi luată ca urmare a finalizării parţiale a lucrărilor la obiectivul de investiţii lărgire la 4 benzi Calea Martirilor”, transmite Primăria Timişoara.

Şantierul a început în septembrie anul trecut şi a fost un calvar pentru locuitorii din zonă care au petrecut iarna în noroi şi cu gropi enorme în faţa caselor.

De asemenea, de suferit au şi cei care stau pe străzile Gospodarilor, Cehov şi Apicultorilor, care au fost distruse din cauza traficului deviat pe aici. Autorităţile locale au promis că vor asfalta cele trei şosele imediat după finalizarea lucrărilor din zonă.

Valoarea lucrării pentru lărgirea Căii Martirilor este de aproape 8 milioane de lei, durata de execuţie fiind de 2 ani, aşadar se va munci până în toamna anului 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ