Accident într-o intersecție periculoasă din Reșița! Care au fost urmările…

276

Accidentele se țin lanț în municipiul de pe Bârzava, după Sărbătorile de Paști. Ultimul, chiar în centrul civic din Reşiţa. Traficul rutier a fost perturbat în această dimineaţă în cea mai periculoasă intersecţie din oraş. Potrivit Radio Reșița, în eveniment a fost implicat un autoturism Mercedes şi un Logan în regim de taxi.

Primele cercetări arată că vinovată este o şoferiţă care circula pe strada Spitalului şi, care nu a acordat prioritate de trecere unui taximetrist care rula pe strada I.L. Caragiale. În urma impactului, maşinile s-au „şifonat” serios, iar taximetristul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În intersecţia de la Rogge, cum este cunoscută, s-au produs mai multe evenimente rutiere. De fiecare dată, coliziunile au avut loc din cauza ignorării semnelor de circulaţie. Zona este supravegheată video de mai multe luni pentru a se stabili ce tip de amenajare rutieră trebuie realizată acolo. Poliţia a cerut, de nenumărate ori, autorităţilor locale realizarea unui sens giratoriu, pentru că în zonă se produc multe accidente din cauza neacordării de prioritate.

Sursa: Radio Reșița

LĂSAȚI UN MESAJ