Mașini distruse și oameni la spital după un accident grav petrecut în vestul țării. Foto

1722

Trei persoane au fost rănite, miercuri dimineaţă, în jurul orei 7.30, în urma unui accident produs pe DN76, la ieşirea din Beiuş, spre Oradea.

Aflat la volanul unui BMW, un tânăr de 23 ani din Bunteşti a intrat în depăşire, iar la revenirea pe banda de circulaţie a acroşat lateral o autoutilitară care circula în aceeaşi direcţie, condusă de un bărbat de 74 ani din comuna Câmpani.

În urma impactului, ambele maşini au fost proiectate în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de deplasare. „În urma accidentului, trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău.

Potrivit dr Alexandru Mateoc, purtătorul de cuvânt al Unităţii de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea, cei trei pacienţi au leziuni uşoare.

„Ambii şoferi au fost răniţi uşor. Mai grav este pasagerul din autoturism, un tânăr de 18 ani, care a suferit un traumatism cranio – cerebral şi traumatism toraco-abdominal. Însă şi el este stabil, fiind în curs de investigare”, a declarat dr Mateoc.

sursă: ebihoreanul.ro
foto: InfoTrafic Bihor / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ