Mașina unui şofer s-a aprins ca o torţă, după ce omul a folosit dezinfectant chiar în timp ce îşi aprindea o ţigară

28

Mașina unui șofer din Maryland a fost complet cuprinsă de flăcări, după ce omul a decis să-și curețe mâinile cu un dezinfectant extrem de inflamabil chiar în timp ce fuma.

Incendiul a început joi după-amiază, lângă centrul comercial Federal Plaza din Maryland, când șoferul şi-a aprins o țigară în timp ce stătea parcat, ca mai apoi să îşi aplice un dezinfectant extrem de puternic pe mâini.

Jarul din țigară în contact cu dezinfectantul a dus la un adevărat incendiu. Întreaga maşină a fost cuprinsă în scurt timp de flăcări. Imaginile filmate din elicopterul de știri au arătat cum pompierii au împrăștiat peste maşină spumă, pentru a înăbuși infernul. Incendiul a fost stins la scurt timp după aceea, conform Daily Mail.

Omul a suferit arsuri care nu îi pun viața în pericol de primul și al doilea grad, la nivelul mâinilor și al copaselor. Bărbatul a fost transportat la un spital local. Filmările dramatice au arătat cum mașina a fost total distrusă de flăcări.

„Folosirea produsului de dezinfectare a mâinilor și fumarea unei țigări este o combinație proastă în zonele neventilate, cum ar fi o mașină”, a spus un purtător de cuvânt al pompierilor. De asemenea, FDA sugerează ca oricine folosește dezinfectant pentru mâini să îl folosească într-o zonă bine ventilată. Mai mult, trebuie evitată utilizarea unei soluţii inflamabile în preajma surselor de foc, tocmai pentru a se evita astfel de tragedii.
Sursa: observatprnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ