Mașină transformată într-un morman de fiare, după un accident violent!

805

Duminică seara, în jurul orelor 20:40 în apropiere de Piața Obor, pe Pădurii a avut loc un accident de circulație.

Un șofer care circula pe strada Pădurii, în apropiere de Piața Obor a fost orbit de faza lungă a unui autoturism care circula din sens opus, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un stâlp.

În urma accidentului o persoană a fost rănită, iar la fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj SMURD, pentru a acorda îngrijiri medicale.

În urma impactului deosebit de violent, autoturismul a devenit un morman de fiare.

Update 1: Maşina era folosită pentru livrarea la domiciliu a comenzilor unei Pizzerii. Şoferul se afla singur în autoturism. Din primele estimări ale medicilor, şoferul are bazinul fracturat.

Update 2: La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Poliţiei rutiere, două echipaje ale poliţiei Locale şi o Ambulanţă SMURD. Traficul în zonă nu a fost oprit. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Update 3: Stâlpul aparţinea Companiei de Trasport Public Arad, acesta era folosit la susţinerea cablurilor de energie electrică pentru alimentarea tramvaielor. O echipă de la CTP Arad s-a deplasat la faţa locului pentru a verifica starea stâlpului.

sursă: ghidularadean.ro

LĂSAȚI UN MESAJ