Umilință maximă! ACS Poli s-a făcut de râs pe terenul FCSB-ului: 0-7

131

Cea mai mare rușine din istoria clubului ACS Poli! Astfel poate fi catalogată evoluția violeților în duelul cu FCSB București, unul pierdut la un scor jignitor: 0-7!

ACS Poli s-a făcut de râs pe Arena Națională, în compania vicecampioanei FCSB. Dacă în urmă cu două luni timișorenii pierdeau la limită în fața roș-albaștrilor, jocul de duminică seara s-a încheiat cu un rezultat revoltător. Poli a fost groggy și a suferit cel mai drastic eșec din istoria clubului, un 0-7!

Steaua a marcat de câte ori a vrut în fața unei echipe fără reacție. Gnohere a semnat trei dintre reușitele gazdelor, în minutele 13, 41 și 63. Coman a reușit și el o dublă, în minutele 34 și 48, iar Larie, în minutul 61 și Tănase în minutul 86, din penalty, au stabilit scorul final. În minutele 85, Soljic a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben.

Un gol din ofsaid sau absențele din lotul lui Poli nu pot scuza evoluția penibilă a bănățenilor. Umilința vine să confirme fără doar și poate perioada proastă pe care o traversează echipa. Nu întâmplător au apărut deja primele contre între antrenorul Ionuț Popa și primarul Nicolae Robu. Iar după această umilință aceste tensiuni vor provoca acțiuni concrete…

Pentru Timișoara acest rezultat va rămâne înscris într-o galerie a celor mai dureroase înfrângeri alături de acel deja celebru 1-8 cu Steaua, de pe Dan Păltinișanu, înregistrat acum 13 ani.

Pentru mine este cel mai urât din cariera de antrenor. Nu am de făcut niciun comentariu. Dacă așa înțeleg să se prezinte jucătorii unei echipe din Liga 1, jucători care aduceau puncte din deplasare, care băteau pe Dinamo, băteau pe CFR, echipă căreia i-au dat patru goluri, la un meci cu Steaua, ce să mai zic. Dacă aș fi președintele clubului după un astfel de meci le-aș tăia salariile pe 6 luni jucătorilor”, a punctat Ionuț Popa.

ACS Poli: Straton – Hăruț (46 – Doman), Soljic, Melinte, Ciucur – Vașvari, Artean – Munteanu, Curjurici (55 – Bîrnoi), Mailat – Abraw (67 – Oprea).

Cu doar 18 puncte, ACS Poli a coborât pe poziția a 10-a.

 

LĂSAȚI UN MESAJ