Mărturii despre un altfel de tratament, într-un spital din România

1090

Un spital în care ești tratat cu atenție, nu ți se cere șpagă iar personalul este amabil… Este vorba despre un spital din județul Alba, iar experiența îi aparține unei paciente din Alba Iulia. Aceasta a fost nevoită să se interneze la spitalul de Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud (mai cunoscut drept Spitalul TBC), unde mărturisește că s-a duc cu o oarecare strângere de inimă dar a descoperit în schimb altceva.

Acesta și-a povestit experiența pe contul personal de facebook:

”În ultimul timp s-a scris și s-a vorbit despre pacienții sub acoperire. De curând am fost și eu pacientă a unui spital de specialitate din județ, dar eu nu m-am acoperit decât noaptea (că era rece). Nu m-a plătit nimeni să spun ce și cum a fost, sau dacă mi s-a cerut ceva sau nu, pentru prestările de servicii de acolo.

primul rând de atenția care mi s-a acordat. De tratamentul aplicat și de bunăvoința și amabilitatea întregului personal, de la medici la îngrijitoare. Un colectiv frumos. Oameni zâmbitori, dedicați meseriei, care știu să-și lase problemele la intrare și care își respectă jurămintele date la începutul profesiei. Și medici și asistenți medicali.C hiar și condițiile au fost mult peste așteptări. Mă dusesem cu sufletul cât un purice, luându-mă după aspectul exterior al clădirii (dinspre șosea privind-o). Declar cu mâna pe inimă că nu mi s-a cerut și nici nu mi s-a insinuat că ar trebui să dau vreo „atenție”, ceva, cuiva. Și nu am făcut-o”.

Întreaga poveste, pe alba24.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.