Medic al unui Spital Judeţean, acuzat că a bruscat o bătrână bolnavă

241

Scandal la Spitalul de Urgenţă din Ploiești. Familia unei bătrâne de 82 de ani, care a ajuns la Urgenţă în stare gravă, acuză medicul de gardă că ar fi bruscat-o pe femeie în timpul consultaţiei.

Mai mult, rudele spun că au fost minţite că pacienta ar fi bine şi se va recupera, iar, în acest timp, starea de sănătate a femeii s-a înrăutăţit.

Conducerea spitalului are însă o cu totul altă variantă.

 

Fiica bătrânei spune că, acum, mama ei ar fi în agonie pe un pat din secţia de neurologie. Femeia a ajuns la spital cu ambulanţa, de la centrul de bătrâni din comuna Fântânele, unde era internată.

Făcuse o criză de epilepsie. Rudele acuză că, la consultul de la unitatea de primiri urgenţe, medicul neurolog s-ar fi purtat urât cu bătrâna.

Reprezentanţii spitalului susţin însă altceva: examenul medical s-a făcut conform protocolului, iar ulterior, tratamentul a fost corespunzător stării de sănătate a pacientei.

„Pacienta a fost consultată de primul medic neurolog, medicul de gardă, aflându-se în această stare critică, de comă, de după criza convulsivă, examen care a vizat stimulii verbali, stimulii nervoşi, ceea ce pt aparţinători, probabil că a fost ceva inedit”, a declarat Violeta Tănase, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Ploieşti.

Familia susţine şi că nu a fost ţinută la curent cu starea bătrânei, care s-ar simţi mult mai rău decât spun medicii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.