Cursă nebună între două TIR-uri pe autostradă, spre Timişoara VIDEO

4220

Un conducător auto din Alba Iulia a filmat cum doi şoferi de TIR s-au şicanat reciproc, încercând să se depăşească unul pe celălalt. S-a întâmplat marţi dimineaţă, în jurul orei 3.00, pe autostrada A1 spre spre Timişoara.

În imagini se vede cum şoferii celor două TIR-uri, având o viteză considerabilă fac tot felul de manevre periculoase, circulă în paralel şi încearcă să se depăşească unul pe celălalt.

„Ia uitaţi cum merg TIR-urile pe autostradă. Ia uite, se joacă şi nici nu ne lasă să-i depăşim. Mergem spre Timişoara…ia uite la ei. Ia uitaţi, hai să-i facem vedetă. Avem unul de Cluj şi unul de Bihor…Ia uite…Stăm de cel puţin 5 minute în spatele lor şi nici măcar nu se sinchisesc să se lase unul pe celălalt”, se aude şoferul albaiulian în timp ce camera de bord filmează întrecerea celor doi mastodonţi.

La un moment dat autotrenul aflat pe banda a doua îl şicanează pe celălalt, tăindu-i calea şi forţându-l să intre pe banda de urgenţă.

În tot acest timp, ceilalţi şoferi care circulau în spatele lor au trebuit să aștepte minute în şir pentru şicanele celor două TIR-uri să înceteze.

VIDEO, aici!

LĂSAȚI UN MESAJ