Marile complexe hoteliere din staţiunea Băile Herculane așteaptă, de astăzi, turiști

40

Marile complexe hoteliere din staţiunea Băile Herculane se redeschid, începând de astăzi, pentru turiştii care vor petrece sfârşitul de săptămână pe Valea Cernei, în minivacanţa de Rusalii.

„Este categoric unul dintre începuturile pe care le aşteptam cu foarte mult dor şi în afară de acest entuziasm am avut şi foarte multe pregătiri de făcut pentru hotelurile din Herculane pe care le deschidem acum, la începutul lunii iunie! Noi am pus accentul pe curăţenie întotdeauna, acum cu atât mai mult, pentru că avem o nouă provocare! Avem echipe de traineri pentru colegii noştri, astfel încât toate procedurile să fie foarte bine puse la punct, să înţelegem ce înseamnă circuitele şi spaţiile cărora trebuie să le alocăm foarte multe resurse – curăţare, dezinfectare, igienizare!

Pentru că respectăm reglementările în vigoare, hotelurile se vor deschide cu serviciile de cazare şi asigurarea micului dejun cu servire tip room-service şi aşteptăm să se clarifice situaţia şi pentru ceea ce înseamnă centrele noastre balneare – piscinele, zonele noastre de spa! Ulterior acestor clarificări şi a unor norme exacte, le vom deschide cu siguranţă, de asemenea respectând recomandările şi normele! Există solicitări pentru acest sfârşit de săptămână, am dat startul unor oferte, unor tarife promoţionale şi pentru weekend avem un procent îmbucurător de rezervări, oaspeţi pe care îi aşteptăm şi cărora le garantăm condiţiile necesare, astfel încât să se bucure de staţiune!”, a declarat Victoria Căpruciu, din cadrul Direcţiei de Marketing a societăţii comerciale care administrează două complexe hoteliere.

LĂSAȚI UN MESAJ