Marian Munteanu, contestat de liberali

134

Un subiect delicat a apărut pe agenda şedinţei conducerii PNL. Candidatul la Primăria Generală a Capitalei se confruntă cu o revoltă internă. Candidaţii desemnaţi de PNL pentru sectoarele 5 şi 6 refuză să apară pe afişe electorale alături de Marian Munteanu.

Ovidiu Raeţchi, candidat pentru Primăria Sectorului 5, şi Răzvan Mironescu, aspirant la postul de primar al Sectorului 6, contestă intrarea lui Marian Munteanu în cursa electorală din partea partidului din care fac parte. Cei doi au anunţat că nu vor participa la acţiuni electorale alături de fostul lider al studenţilor. Nu vor nici să apară împreună cu acesta pe afişe electorale.

Candidaturile pentru posturile de primari din Bucureşti urmau să fie înregistrate, mâine, la Biroul Electoral Central. Acţiunea este pusă acum sub semnul întrebării. Ovidiu Raeţchi şi Răzvan Mironescu susţin că problemele de imagine ale lui Marian Munteanu se vor răsfrânge şi asupra lor.

După şedinţa conducerii PNL fost convocată încă una, la care vor participa şi candidaţii pentru cele 6 sectoare ale Capitalei.

Sursa: DIGI24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ