„Poli suntem noi!” Druckeria s-a întors acasă și a făcut spectacol cu Corvinul! VIDEO

3293

Spectacolul a revenit în Peluza Sud odată cu reîntoarcerea fanilor alb-violeți. Autoexilați pe Știința pentru a sprijini pe ASU Poli, suporterii au dat culoare tribunelor de pe Dan Păltinișanu marți seara, în victoria favoriților în fața lui Corvinul Hunedoara, 3-1.

Câteva mii de timișoreni au urmat îndemnul ”Haideți cu toții la meci” din ultimele zile și s-au aflat marți seara în tribunele marelui oval bănățean. Nu atât pentru confruntarea de pe dreptunghiul verde, una de categorie destul de scăzută, cât mai ales pentru show-ul promis de druckeri la revenirea ”acasă”, în Peluza Sud.

Iar fanii și-au respectat blazonul și au realizat un nou spectacol așa cum se întâmpla în trecut în Peluza Sud. Show-ul coregrafic a fost completat și fanii oaspeților prezenți, în număr consistent pentru eșalonul al treilea, la Peluza Nord. Dovedind inca o data daca mai era cazul ca fotbalul fara spectatori e ca mancarea fara sare, ASU Poli a câștigat meciul și le-a răsplătit fanilor eforturile depuse.

”Băieții în ghete”, așa cum le place să se autointituleze, au câștigat cu 3-1 și s-au distanțat la patru lungimi în fruntea clasamentului. Marin, în minutul 12, Birău, în minutul 30, și căpitanul Gălan, în minutul 90, au marcat golurile gazdelor.

Întrebarea rămasă pe buzele celor peste 5.000 de oameni prezenți la meci este ”când mai vin ăștia din galerie pe Dan Păltinișanu?”

2 COMENTARII

  1. Intrebarea corecta nu e „când mai vin ăștia din galerie pe Dan Păltinișanu?”, ci cand ii trec „domnului” Robu, ifosele de printesa si lasa adevarata Poli sa joace ACASA!

  2. intrebarea celor 5000 ? toti 5000 incap oricand in peluza !
    primarul sa renunte la ambitii tampite, sa le dea celor din Recas echipa inapoi si sa sustina Politehnica !

LĂSAȚI UN MESAJ