Magistrații din Timișoara continuă protestele

75

Protestele magistraților din Timișoara continuă. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au decis să lupte pentru a opri OUG 7 și nu se lasă.

”În data de 11.03.2019, la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, s-a întrunit Adunarea Generală a Procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, iar prin hotărârea nr. 6/11.03.2019, colectivul de procurori, cu majoritate de voturi, au hotărât continuarea protestului magistraților, adoptat prin hotărârea Adunării Generale a procurorilor nr. 3/25.02.2019, determinat de modificările legislative intervenite prin OUG 7/2019, respectiv: continuarea suspendării activității parchetului cu excepția situațiilor cu caracter urgent, purtarea de banderole albe în timpul programului de lucru și manifestarea publică prin ieșirea în fața instituției, concomitent cu acțiunile publice ale celorlalte instanțe și parchete, la orele și datele stabilite”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

De asemenea, în 11 martie, la ora 16:00, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au protestat încă odată în fața instituției. Mai multe instanțe din Timișoara au protestat și chiar au oprit activitatea în semn de protest împotriva modificărilor legilor justiției.

 

LĂSAȚI UN MESAJ