IMAGINI cu impact emoțional! Tânără de 29 de ani izbită puternic de o mașină, la Timișoara

13229

Imagini teribile au fost surprinse luni după-amiază, la Timișoara. O tânără de 29 de ani care se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar a fost izbită de o mașină! Momentul impactului a fost surprins de camerele video aflate în zonă și transmise redacției Banatul Azi de către un timișorean căruia îi mulțumim pe această cale.

Accidentul a avut loc luni, în jurul orei 17.00, pe Calea Martirilor. O șoferiță de 31 de ani a lovit-o în plin pe tânăra de 29 de ani care traversa strada prin loc nepermis și fără să de asigure.

În urma accidentului, tânăra a fost rănită ușor, un echipaj de ambulanță fiind solicitat la locul evenimentului rutier pentru acordarea de îngrijiri medicale victimei.

La fața locului au ajuns și polițiștii care, în urma cercetărilor, au deschis pe numele șoferiței un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Totuși, un astfel de eveniment nefericit putea să nu aibă loc dacă victima traversa strada printr-un loc semnalizat corespunzător. Din păcate, indisciplina pietonală este cauza principală generatoare de accidente grave în județul Timiș, orașul Timișoara fiind cap de listă la acest capitol, în ciuda numărului mare de treceri de pietoni semaforizate existente.

sursa imagini – Narcis Pintilie

 

LĂSAȚI UN MESAJ