Transportatorii din vestul țării opresc activitatea în 15 martie. Se alătură protestului pentru autostrăzi

387

Transportatorii din vestul țării se alătură celorlalte organizații care vor protesta în 15 martie. Preț de 15 minute, aceștia îți vor opri activitatea. Totul pornește de la îndemnul suceveanului care a construit un metru de autostradă și a provocat toți românii să protesteze pentru construirea mai multor șosele rapide.

”FORT (Federația Operatorilor Români de Transport) susține construcția de autostrăzi în România și se alătură demersului de oprire a activității în data de 15.03.2019, la ora 15,00 pentru 15 minute, în semn de solidaritate pentru acest deziderat.

Oprim activitatea la firmele noastre pentru 15 minute în data de 15.03.2019, la ora 15,00 și vom îndemna toți antreprenorii să procedeze la fel”, a transmis FORT – Federația Operatorilor Români de Transport.

”Dacă esti profesor, lasă elevii cu 15 minute mai mult în pauză. Dacă ești zidar, lasă mistria jos pentru 15 minute. Dacă ești șofer, oprește mașina 15 minute pe avarii. Dacă vrei să pleci din România, mai stai 15 minute”, este îndemnul lui Ștefan Mandachi.

Bărbatul nu a ales cifrele întâmplător. El a făcut un calcul și susține că a condus 500.000 de kilometri de când are permis și că a pierdut un an și jumate la volan pentru că în România nu sunt șosele de mare viteză.

 

LĂSAȚI UN MESAJ