Localitatea ,,ororilor!” Un sat din Timiș trăiește sub teroarea violurilor în serie

9794

Violurile în serie dintr-un sat din Timiș sperie deja localnicii, mai ales că victimele sunt copiii. În satul Cernăteaz, un bărbat a fost arestat preventiv dovedindu-se faptul că a violat o copilă, timp de doi ani. Cazul nu este singular, în localitatea ce nu depășește 1.000 de locuitori, s-a mai petrecut, anul trecut, o astfel de faptă odioasă. Un alt bărbat este judecat, tot pentru că a abuzat sexual o fetiță.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au anunțat că au început cercetarea penală a unui bărbat, PM, cu privire la săvârșirea infracțiunii de viol în formă continuată, autorul faptei fiind și arestat preventiv pentru 30 de zile.

”Începând cu anul 2016, pe când persoana vătămată B.M.R. avea vârsta de 10 ani și până în luna aprilie 2018, inculpatul P.M. a obligat-o să întrețină relații sexuale orale cu el, atât la domiciliul său din în comuma Giarmata, sat Cerneteaz, cât și la locul de muncă”, transmite Laurențiu Todea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

În urmă cu șapte luni, în același sat, alt bărbat a fost descoperit de autorități că abuza o fetiță ce îi putea fi nepoată. Individul a ademenit-o prima dată într-o ascunzătoare încropită pe un câmp, apoi a continuat să o amenințe, pentru a o determina să îi satisfacă poftele și o obliga să facă sex după ce ieșea de la școală. Violurile au durat toată luna octombrie a anului trecut. Autorul faptelor, Șandor Szilagyi, un bărbat de 58 de ani, a fost trimis în judecată pentru viol.

„În cursul lunii octombrie 2017, în mod repetat, pe raza unei localități din județul Timiș, inculpatul Szilagyi Șandor, prin constrângere, respectiv prin folosirea forței și prin folosirea de amenințări cu acte de violență, a întreținut de mai multe ori raporturi sexuale cu o persoană vătămată minoră. Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și de drept în care a fost comisă fapta”, transmitea, anul trecut, prim-procurorul Mihaela Pop de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ