Licitezi un borcan şi ajuţi doi fraţi diagnosticaţi cu autism. Vino la ‚,Cămara cu veselie’’

205

Georgiana are doi copii diagnosticaţi cu autism şi an de an strânge fonduri pentru terapiile specifice care-i ajută să se recupereze. Luna aceasta a creat un nou eveniment frumos prin care strânge banii necesari: Cămara cu veselie! Şi ne cere ajutorul.

Povestea lui Alex (8 ani) şi a lui Radu (6 ani) e presărată cu durere, lacrimi, speranţă şi zâmbete, iar acum fiecare dintre noi poate ajuta pentru ca cei doi copii să aibă parte de terapii în acelaşi timp. Mama lor, Georgiana, spune că visul ei din acest an este ca ambii copii să facă terapiile necesare în acelaşi timp, să nu mai fie nevoită să aleagă pe care dintre ei îi duce primul şi care se va recupera mai repede.

Cum putem noi contribui la veselia lor?

,,Cămara cu veselie’’ e principala sursă de finanţare a ‚,Asociaţiei Alex, Radu şi autismul’’. Concret, în cadrul evenimentului se primesc borcane pline cu bunătăţi ca donaţie care sunt postate pe peretele evenimentului, cu detalii (preţ pornire licitaţie, număr bucăţi disponibile), spre a fi licitate. Pe pagina evenimentului sunt disponibile pentru licitaţie borcane cu: zacuscă, dulceaţă de diverse fructe, miere, compot, chiar şi prăjituri sau torturi.

Licitaţia se închide la două zile după prima ofertă, iar în cazul în care sunt mai multe bucăţi disponibile, se adjudecă în ordinea descrescătoare a ofertelor. În finalul evenimentului, care va avea loc în 15 octombrie, ne vom întâlni cu toţii la Ambasada, spre a ne cunoaşte, a ridica borcanele cu bunătăţi sau a face noi cumpărături. Toţi banii strânşi vor merge către Asociaţia “Alex, Radu şi autismul” şi astfel, oamenii buni şi generoşi vor contribui la veselia celor doi fraţi minunaţi.

‚,Produsele noastre se pot cumpăra chiar şi în ziua evenimentului de la faţa locului. Tot atunci vor avea loc şi activităţi specifice pentru copiii care vor veni la eveniment, precum şi un atelier de gătit raw. Noi îi aşteptăm pe toţi cei care vor să ne ajute cu zâmbete şi veselie, să arătăm că o dizabilitate nu trebuie să ne înfrângă speranţa şi spiritul’’, spune Georgiana Boian, mama celor doi copii.

Evenimentul îl găsiţi pe Facebook la adresa de mai jos:

https://www.facebook.com/events/169156663519474/

Donaţiile se pot face în contul deschis de mama celor doi copii.

ASOCIAŢIA ALEX, RADU ŞI AUTISMUL

CIF: 33112876

cont: RO46INGB0000999904328126

LĂSAȚI UN MESAJ