Licitaţia pentru lărgirea Pasajului Popa Şapcă, aproape de final. Robu promite deja viteză la lucrări

272

Licitaţia pentru găsirea unui constructor care să lărgească la 4 benzi Pasajul Popa Şapcă este pe ultima sută de metri. Potrivit primarului Timişoarei, Nicolae Robu, procedura se află în ultima fază, aceea de depunere a contestaţiilor. Dacă timp de 10 zile nicio firmă nu îşi exprimă nemulţumirea faţă de rezultatul licitaţiei, atunci pot demara lucrările.

„La Popa Şapcă s-a finalizat licitaţia, raportul procedurii este întocmit, începe perioada de 10 zile în care pot fi depuse contestaţii şi ceea ce îmi doresc este să nu se mai întâmple mizeria care s-a întâmplat la Jiul cu boicotul la adresa Timişoarei. Abia aştept să mergem pe teren să predăm amplasamentul şi să vedeţi în ce viteză se va lucra”, a declarat Robu.

În urmă cu două săptămâni primarul îşi exprima, public, neliniştea faţă de această licitaţie. Robu spunea că grupuri de interese din cadrul PSD, principalul său rival politic, încearcă să blocheze proiectele prin contestarea licitaţiilor, lucru care s-a şi întâmplat în cazul licitaţiei de la Pasajul Jiul.

În ceea ce priveşte Pasajul Popa Şapcă, acesta va avea 4 benzi, astfel încât şoferii să poată circula fluent. Partea carosabilă va avea 14 metri lăţime şi va porni de la Punctele Cardinale până la intersecţia cu Cimitirul Eroilor. Lucrările au fost estimate la peste 44 de milioane de lei şi se realizează din fonduri de la bugetul local. Anul acesta, autorităţile au alocat deja 15 milioane de lei pentru proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ